Grossarl

Grossarl in het Gasteinertal de meest gezinsvriendelijke bestemming. Grossarl maakt onderdeel van het Gasteinertal, maar is minder massaal dan dorpen als Bad Gastein, en Bad Hofgastein. Grossarl staat bekend als een groene bestemming, dit betekent niet dat er geen sneeuw ligt, maar wel dat er rekening met het milieu wordt gehouden. Zo is er de afgelopen jaren niet massaal gebouwd en zijn er veel natuurlijke materialen gebruikt. Dit alles maakt Grossarl, dat op 920 meter, een dorp met veel sfeer.

Wintersport in Grossarl

Grossarl heeft de beschikking over een leuk skigebied. Het skigebied van Grossarl is direct verbonden met het skigebied van Dorfgastein. De skipas is echter ook geldig in de rest van het Gasteinertal. Het skigebied maakt bovendien deel uit van SkiAmade, dat betekent dat je ook kunt gaan skien in bijvoorbeeld Muhlbach, Maria Alm, Bad Gastein, Flachau, Alpendorf, Wagrain of Zauchensee.

Impressie van Grossarl
Een beeld van Grossarl

Bereikbaarheid Grossarl

Grossarl is goed bereikbaar per auto. Via Munchen en Salzburg rij je over de Tauernautobahn (A10) richting Villach, bij de aftrit staat duidelijk aangegeven waar je heen moet. Grossarl ligt ongeveer 25 kilometer van de snelweg.

Appartement of Hotel in Grossarl zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Grossarl te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Grossarl zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Booking.com

Zo mooi is Oostenrijk

Grossarl is een populaire bestemming in Oostenrijk. Maar dit land biedt veel meer mogelijkheden. Via onderstaande links bieden wij je nog veel meer informatie over Oostenrijk aan.

Kirchberg appartementen Ried hotel Pisteplan Galtur

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Grossarl

Rotkreuzgasse 1
Grossarl, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412