Hotel St Georg Bad Hofgastein

hotel in Bad Hofgastein

Hotel St. Georg  Bad Hofgastein Welkom in Hotel St. Georg een mooi traditioneel en comfortabel hotel in de buurt van het chique  centrum van het mondaine kuuroord Bad Hofgastein. Door het welkomstdrankje ervaar je meteen de gastvrijheid van dit typisch Oostenrijkse hotel dat echt een &

  • € 642,51
  • -sterren hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Snowtime) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Bad Hofgastein

Hotel Osterreichischer Hof

Hotel Osterreichischer Hof
vanaf 854,00 EURO
Bekijk hotel

Kurhotel Osterreichischer Hof

Kurhotel Osterreichischer Hof
vanaf 912,78 EURO
Bekijk hotel

Hotel Norica

Hotel Norica
vanaf 894,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Astoria

Hotel Astoria
vanaf 674,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel St Georg

Hotel St  Georg
vanaf 642,51 EURO
Bekijk hotelAppartement of Hotel in Bad Hofgastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Hofgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Hofgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Bad Hofgastein zoeken

Oostenrijk informatie

Wil je liever eens wat anders dan een vakantie in Badhofgastein? Klik dan op onze speciale tips over Oostenrijk. Nu extra uitgebreid informatie over Oostenrijk.

Lermoos skigebied Appartement in Hippach Galtur skigebied

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Bad Hofgastein

Rotkreuzgasse 1
Bad Hofgastein, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412
info@hochfugen-kaltenbach.nl