Kurhotel Osterreichischer Hof Bad Hofgastein

Hotel in Bad Hofgastein

Kurhotel Osterreichischer Hof Bad Hofgastein Wat een stijlvol en modern hotel is 4-sterrenhotel Kurhotel Osterreichischer Hof, op 300 meter van het chique centrum van Bad Hofgastein. De skilift ligt een klein eindje verderop (600 meter) maar je kan ook de skibus pakken, deze stopt voor &

  • € 912,78
  • -sterren Hotel
  • 8 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Snowtime) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Bad Hofgastein

Hotel Astoria

Hotel Astoria
vanaf 694,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Carinthia

Hotel Carinthia
vanaf 759,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Das Gastein

Hotel Das Gastein
vanaf 619,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Germania

Hotel Germania
vanaf 694,00 EURO
Bekijk Hotel

Impuls Hotel Tirol

Impuls Hotel Tirol
vanaf 864,00 EURO
Bekijk HotelAppartement of Hotel in Bad Hofgastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Hofgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Hofgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Bad Hofgastein zoeken

Oostenrijk informatie

Wil je liever eens wat anders dan een vakantie in Badhofgastein? Klik dan op onze speciale tips over Oostenrijk. Nu extra uitgebreid informatie over Oostenrijk.

Lermoos skigebied Appartement in Hippach Galtur skigebied

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Bad Hofgastein

Rotkreuzgasse 1
Bad Hofgastein, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412