Land- & App.-Haus Haussteiner Dorfgastein

Hotel in Dorfgastein

verzorgde familiekamers en appartementenwellnessfaciliteitencentrale ligging Het prachtige Land- & App. Haus Haussteiner is de ideale bestemming voor een onvergetelijke wintersportvakantie met het hele gezin dankzij de verzorgde familiekamers en appartementen, de gemoedelijke sfeer en de talrijke voorzieningen voor jong en oud. Je verblijft er in een van de stijlvolle kamers en appartementen die voorzien zijn van woon/slaapkamer, zithoek, gratis wifi, tv, kluisje (tegen betaling), keuken met

  • € 618,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann reizen) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Dorfgastein

SmartHotel

SmartHotel
vanaf 629,00 EURO
Bekijk Hotel

Land- & App.-Haus Haussteiner

Land- & App.-Haus Haussteiner
vanaf 618,00 EURO
Bekijk Hotel

smart HOTEL

smart HOTEL
vanaf 372,00 EURO
Bekijk HotelAppartement of Hotel in Dorfgastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Dorfgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Dorfgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Dorfgastein zoeken

Oostenrijk - top 5 bestemming wereldwijd

Oostenrijk investeerd op dit moment heel erg in het onder de aandacht brengen van haar Toeristische hotspots. Logisch natuurlijk het land heeft zowel 's zomers als in de winter alles te bieden wat je aan een leuke vakantie kunt wensen. Via de links hieronder willen we graag drie mogelijke bestemmingen onder de aandacht brengen.

Appartement in st Anton am Arlberg vliegen naar Westendorf Hotel Zell am See

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Dorfgastein

Rotkreuzgasse 1
Dorfgastein, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412