Sporthotel Norica Bad Hofgastein

hotel in Bad Hofgastein

nieuw wellnesscentrum onbeperkt gratis toegang tot kuurcentrum Alpentherme Gastein skibushalte op ca. 50 m Het viersterren Sporthotel Norica is rustig gelegen in het centrum en de voetgangerszone van Bad Hofgastein. Het comfortabele hotel beschikt over een uitgebreid nieuw wellnesscentrum. Ook heb je tijdens je verblijf onbeperkt gratis toegang tot kuurcentrum Alpentherme Gastein. Sporthotel Norica heeft een mooi nieuw wellnesscentrum waar je heerlijk kunt ontspannen. Je vindt er o.a. een

  • € 212,00 EUR
  • -sterren hotel
  • 4-okt personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann reizen) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Bad Hofgastein

Hotel Osterreichischer Hof

Hotel Osterreichischer Hof
vanaf 854,00 EURO
Bekijk hotel

Kurhotel Osterreichischer Hof

Kurhotel Osterreichischer Hof
vanaf 912,78 EURO
Bekijk hotel

Hotel Norica

Hotel Norica
vanaf 894,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Astoria

Hotel Astoria
vanaf 674,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel St Georg

Hotel St  Georg
vanaf 642,51 EURO
Bekijk hotelAppartement of Hotel in Bad Hofgastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Hofgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Hofgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Bad Hofgastein zoeken

Oostenrijk Toerisme

Kun je nou niets leuks vinden in Badhofgastein, dan zijn er natuurlijk nog meer leuke en mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan een paar speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

Skigebied in Hinterglemm vakantiehuizen Flachau Beste hotels in Flachauwinkl

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Bad Hofgastein

Rotkreuzgasse 1
Bad Hofgastein, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412
info@hochfugen-kaltenbach.nl