Wil je met de trein naar Dorfgastein? Wij hebben alle informatie, het reisschema, prijzen en aanbiedingen verzameld op een overzichtelijke pagina.

Trein Dorfgastein - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Dorfgastein is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Dorfgastein. Het dichtstbijzijnde station bij Dorfgastein is Bad Hofgastein. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Dorfgastein. Om deze manier is Dorfgastein uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Dorfgastein - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Dorfgastein te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Dorfgastein kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Dorfgastein - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Dorfgastein wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Dorfgastein - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Dorfgastein. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Dorfgastein. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Dorfgastein niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Dorfgastein - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Dorfgastein.
  • Trein naar Dorfgastein met accomodatie Dorfgastein - Appartementen Bergparadies

    Appartementen Bergparadies

    Trein naar Dorfgastein met accomodatie in Dorfgastein
    Zeer mooie, modern ingerichte appartementen op ca. 100 m van het centrum, de loipe en de skilift. ...lees verder

    Meer informatie vanaf 580 EURO