Pension Bad Gastein

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Bad Gastein wil je natuurlijk het liefste in een pension in Bad Gastein wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Bad Gastein.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Bad Gastein verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Booking.com

Pension Bad Gastein boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Bad Gastein aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Bad Gastein aanbieden.



Beschikbaar pensions in Bad Gastein vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Bad Gastein.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een pension in Bad Gastein boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Bad Gastein invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions in deze periode in Bad Gastein.


Pension Bad Gastein, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Bad Gastein te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Bad Gastein. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Bad Gastein.

 • Pension Bad Gastein
 • Pensions Bad Gastein
 • Pension Bad Gastein
 • Ferienwohnung Bad Gastein


 • Appartement of Hotel in Bad Gastein zoeken



  De tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Gastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Gastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

  Accomodatie Bad Gastein zoeken

  Oostenrijk informatie

  Wil je liever eens wat anders dan een vakantie in Bad Gastein? Klik dan op onze speciale tips over Oostenrijk. Nu extra uitgebreid informatie over Oostenrijk.

  Skigebied in Langenfeld Appartementen in Fiss Hotel Berwang

  Appartement in Montafon

  Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

  VVV Bad Gastein

  Rotkreuzgasse 1
  Bad Gastein, Oostenrijk
  Tel: +43 6417 1412