Pension Dorfgastein

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Dorfgastein wil je natuurlijk het liefste in een pension in Dorfgastein wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Dorfgastein.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Dorfgastein verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Dorfgastein boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Dorfgastein aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Dorfgastein aanbieden.Beschikbaar pensions in Dorfgastein vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Dorfgastein.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een pension in Dorfgastein boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Dorfgastein invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions in deze periode in Dorfgastein.


Pension Dorfgastein, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Dorfgastein te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Dorfgastein. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Dorfgastein.

 • Pension Dorfgastein
 • Pensions Dorfgastein
 • Pension Dorfgastein
 • Ferienwohnung Dorfgastein


 • Appartement of Hotel in Dorfgastein zoeken  De tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Dorfgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Dorfgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

  Accomodatie Dorfgastein zoeken

  Iets anders dan Dorfgastein?

  Oostenrijk heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk zijn in de zomer en in de winter. Om onze bezoekers ook eens wat anders te laten zien, staan hieronder een aantal knoppen met informatie over Oostenrijk.

  Appartementen in Going Hotels in Kirchberg Zell am Ziller skigebied

  Appartement in Montafon

  Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

  Gasteinertal

  Omgeving Dorfgastein

  VVV Dorfgastein

  Rotkreuzgasse 1
  Dorfgastein, Oostenrijk
  Tel: +43 6417 1412