Skischool Bad Hofgastein alles over skiles in Bad Hofgastein op een pagina. Bekijk de prijzen, lestijden, informatie over skiles voor kinderen, prive skiles en snowboardles en speciale online aanbiedingen

Skischool Bad Hofgastein

Ben je op zoek naar een skischool in Bad Hofgastein? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Bad Hofgastein een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Bad Hofgastein vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Bad Hofgastein. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Bad Hofgastein zelf boekt.

Skischool Bad Hofgastein - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Bad Hofgastein. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
 • skischool Bad Hofgastein - Schneesportschule Gastein - Skizentrum Angertal

  Schneesportschule Gastein - Skizentrum Angertal

  skischool in Bad Hofgastein
  ...lees verder

  Meer informatie
 • skischool Bad Hofgastein - Schneesportschule Gastein - Schlossalmparkplatz

  Schneesportschule Gastein - Schlossalmparkplatz

  skischool in Bad Hofgastein
  ...lees verder

  Meer informatie


Lestijden van de skischool in Bad Hofgastein

Voor skilessen voor kinderen en volwassenen ben je op de juiste plek bij skischool Bad Hofgastein. De tijden van de skilessen zijn doorgaans van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Als je kinderen in Bad Hofgastein op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skijuf of -meeste meelunchen.

De lestijden van orive skilessen bepaal je natuurlijk gewoon in overleg met de skischool.

De hier genoemde tijden van de skilessen van skischool Bad Hofgastein zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De slaomwedstrijd is natuurlijk het hoogtepunt.

De slalomwedstrijd aan het einde van de skiweek is voor de meeste kids het hoogtepunt van de skivakantie. Niet alleen kunnen ze aan hun ouders laten zien hoe goed ze hebben leren skien. Ze kunnen ook nog een medaille of zelfs een bokaal winnen. SuperSpannend!

Skiles Bad Hofgastein - de prijzen

Hieronder staat een indicatie van de prijzen voor skilessen in Bad Hofgastein.Het is natuurlijk heel goed mogelijk om ook de ski huur te boeken tijdens het reserveren van de skilessen.

Handige tips tijdens de skiles in Bad HofgasteinZorg voor goede kleding
Tijdens de skiless komt het met regelmaat voor dat je stilstaat. En dankan je snel afkoelen. Kleed je daarom warm aan. Een warme thermobroek en thermo shirt houden je warm onder je skijas of skibroek.

Zorg daarnaast voor warme handschoenen, en een goede jas en broek.

En draag een helm! Op de piste is een goede ski helmmin of meer verplicht. (lees meer over of een skihelm verplicht is in Bad Hofgastein) Je kunt natuurlijk een ski of snowboardhelm huren, maar er zijn ook goedkope skihelmen te koop. of geboard worden. Skilessen online boeken bespaart geld
online skiles boeken bij de skischool in Bad Hofgastein zorg voor een flinke besparing op de vakantiebudget.