Skiverhuur Bad Gastein - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Bad Gastein waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

 • skiverhuur Bad Gastein - Alpi Sport

  Alpi Sport

  skiverhuur in Bad Gastein
  Bocksteiner Bundesstrasse 2 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Bad Gastein - Hervis Bad Gastein

  Hervis Bad Gastein

  skiverhuur in Bad Gastein
  Pyrkershohnstrasse 1 ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Bad Gastein - informatie

Als je ski's of een snowboard wilt huren in Bad Gastein, dan kan je terecht bij de skiverhuur Bad Gastein. Er zijn meerdere aanbieders die verhuren.

Idealiter zoek je een skiverhuur Bad Gastein vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Bad Gastein aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Kosten skiverhuur Bad Gastein

Voor het huren van een set ski's, skistokken, skischoenen en een eventuele skihelm betaal je ongeveer 140 euro voor 6 dagen. Voor kinderen kost een complete set ongeveer 90 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog een lagere prijs.

Lekker winkelen in de skiverhuur Bad Gastein.

De winkel waar je ski's kunt huren in Bad Gastein is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Bad Gastein - tips

De medewerkers van de skiverhuur Bad Gastein kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Bad Gastein.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • De ideale skilengte is voor de meeste mensen tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je vakantie niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht


Vergelijk overigens de skiverhuur Bad Gastein goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.


Appartement of Hotel in Bad Gastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Gastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Gastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Bad Gastein zoeken

Leuke tips uit Oostenrijk

Behalve Bad Gastein zijn er natuurlijk nog veel meer leuke plaatsen in Oostenrijk. Kijk maar eens op een van de onderstaande links. Dan ontdek je meer van Oostenrijk.

Beste hotels in Zurs Skigebied van Leogang Berwang appartementen

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Bad Gastein

Rotkreuzgasse 1
Bad Gastein, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412