Skiverhuur Bad Gastein | skiuitrusting huren in Bad Gastein wij hebben alle informatie op 1 handige pagina verzameld. + laagste PRIJS garantie.
Ski's huren in Bad Gastein met tot 60% korting

Skiverhuur Bad Gastein - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Bad Gastein waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Bad Gastein - Alpi Sport

  Alpi Sport

  skiverhuur in Bad Gastein
  Böcksteiner Bundesstraße 2 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Bad Gastein - Alpi Sport

  Alpi Sport

  skiverhuur in Bad Gastein
  Bocksteiner Bundesstrasse 2 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Bad Gastein - Hervis Bad Gastein

  Hervis Bad Gastein

  skiverhuur in Bad Gastein
  Pyrkershohnstrasse 1 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Bad Gastein - Hervis Bad Gastein

  Hervis Bad Gastein

  skiverhuur in Bad Gastein
  Pyrkershöhnstraße 1 ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Bad Gastein - informatie

Als je ski's of een snowboard wilt huren in Bad Gastein, dan kan je terecht bij de skiverhuur Bad Gastein. Er zijn meerdere aanbieders die verhuren.

Idealiter zoek je een skiverhuur Bad Gastein vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Bad Gastein aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Kosten skiverhuur Bad Gastein

Voor het huren van een set ski's, skistokken, skischoenen en een eventuele skihelm betaal je ongeveer 140 euro voor 6 dagen. Voor kinderen kost een complete set ongeveer 90 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog een lagere prijs.

Lekker winkelen in de skiverhuur Bad Gastein.

De winkel waar je ski's kunt huren in Bad Gastein is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Bad Gastein - tips

De medewerkers van de skiverhuur Bad Gastein kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Bad Gastein.

Vergelijk overigens de skiverhuur Bad Gastein goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.