Skiverhuur Bad Hofgastein - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Bad Hofgastein waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

 • skiverhuur Bad Hofgastein - Hervis Bad Hofgastein

  Hervis Bad Hofgastein

  skiverhuur in Bad Hofgastein
  Goldbergstrasse 47 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Bad Hofgastein - Ski-Verleih Service Irausek

  Ski-Verleih Service Irausek

  skiverhuur in Bad Hofgastein
  Bundesstrasse 252 ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Bad Hofgastein

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Bad Hofgastein. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Idealiter zoek je een skiverhuur Bad Hofgastein vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Bad Hofgastein aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Bad Hofgastein

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Bad Hofgastein. In Bad Hofgastein zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Bad Hofgastein kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Wat kost de skiverhuur Bad Hofgastein

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Bad Hofgastein. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Bad Hofgastein krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool. Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro. Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker shoppen in de skiverhuur Bad Hofgastein.

De winkel waar je ski's kunt huren in Bad Hofgastein is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Ski's huren Bad Hofgastein

 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht
 • Huur je ski's, skischoenen of snowboard van te voren via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.


Ski's huren Bad Hofgastein in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Bad Hofgastein, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Bad Hofgastein bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Dit biedt je de volgende voordelen.

 • Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting
 • Korting als je met meer mensen boekt.
 • Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren
 • Vergelijk de skiverhuurders op prijs en materiaal
Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Bad Hofgastein.

Succes!


Appartement of Hotel in Bad Hofgastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Hofgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Hofgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Booking.com

Oostenrijk - top 5 bestemming wereldwijd

Oostenrijk investeerd op dit moment heel erg in het onder de aandacht brengen van haar Toeristische hotspots. Logisch natuurlijk het land heeft zowel 's zomers als in de winter alles te bieden wat je aan een leuke vakantie kunt wensen. Via de links hieronder willen we graag drie mogelijke bestemmingen onder de aandacht brengen.

Vakantiehuis Gerlos Appartement in Lech Wagrain appartementen

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Bad Hofgastein

Rotkreuzgasse 1
Bad Hofgastein, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412