Sneeuwhoogte Bad Gastein

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Bad Gastein weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Bad Gastein. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein en de historische sneeuwhoogte in Bad Gastein actuele en historische sneeuwhoogte Bad Gastein
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Bad Gastein van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Bad Gastein

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Bad Gastein

Verwachte sneeuwval in Bad Gastein

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


Appartement of Hotel in Bad Gastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Gastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Gastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Bad Gastein zoeken

Ook interessant

Behalve Bad Gastein zijn er natuurlijk nog veel meer interessante bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan drie speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

Appartement in Hochgurgl Beste hotels in See Pisteplan Fugen

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.