Sneeuwhoogte Bad Hofgastein

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Bad Hofgastein weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Bad Hofgastein. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein en de historische sneeuwhoogte in Bad Hofgastein actuele en historische sneeuwhoogte Bad Hofgastein
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Bad Hofgastein van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Bad Hofgastein

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Bad Hofgastein

Verwachte sneeuwval in Bad Hofgastein

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


Appartement of Hotel in Bad Hofgastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Bad Hofgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Bad Hofgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Booking.com

Mooi Oostenrijk

Oostenrijk vakantie land nummer 1. Naast Bad Hofgastein zijn er natuurlijk nog veel meer mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder een paar geheime tips die we graag met jullie delen.

Appartement in Altenmarkt Brand appartementen Skigebied in Solden

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.