Sneeuwhoogte Grossarl

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Grossarl weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Grossarl. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Grossarl

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Grossarl en de historische sneeuwhoogte in Grossarl actuele en historische sneeuwhoogte Grossarl
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Grossarl op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Grossarl in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Grossarl van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Grossarl

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Grossarl

Verwachte sneeuwval in Grossarl

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


Appartement of Hotel in Grossarl zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Grossarl te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Grossarl zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Booking.com

Iets anders dan Grossarl?

Oostenrijk heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk zijn in de zomer en in de winter. Om onze bezoekers ook eens wat anders te laten zien, staan hieronder een aantal knoppen met informatie over Oostenrijk.

Pisteplan Ehrwald Alle hotels in Leogang Pisteplan Oetz

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Grossarl

Rotkreuzgasse 1
Grossarl, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412