Alpenappartementen

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Bad Gastein

De gezinsvriendelijke Alpenappartementen liggen in het dorpsdeel Bockstein in Bad Gastein. Het centrum bereikt u na ca. 2,5 km en de skibushalte al na ongeveer 50 m. De dichtstbijzijnde winkels vindt u na ongeveer 900 m. De dichtstbijzijnde toegang tot het skigebied (Stubnerkogel) bevindt zich 2,5 km verderop, Sportgastein ligt ongeveer 7 km verderop. De toegang tot een loipe bereikt u na ongeveer 500 m.

Bij de uitrusting van de in 2017 gerenoveerde accommodatie horen een skiruimte, Wi-Fi en gratis parkeerplaatsen.

Ter plaatse ontvangt u de Gastein Card met vele inclusieve services en kortingen zoals korting op de toegang tot de Felsen- en Alpentherme, het gebruik van bussen en rodelverhuur (zie informatie ter plaatse; wijzigingen en beperkingen van de services onder voorbehoud).

Ter plaatse ontvangt u daarnaast 5% korting in restaurant Winkler in Bad Hofgastein alsmede eenmalig 10,- korting per persoon (geen contante uitbetaling mogelijk) voor massages en therapeutische behandelingen in het Kur- & Sporthotel Winkler in Bad Hofgastein (reservering vooraf vereist, afhankelijk van de openingstijden, alleen op vertoon van een voucher, deze ontvangt u samen met de reisdocumenten).
  • Prijs vanaf: 399,00 EURO
  • Sterren: 0-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Alpenappartementen, Appartement voor  personen in Bad Gastein
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Appartement Bad Gastein

Bekijk het de pagina: Appartement Bad Gastein. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Boutiquehotel Lindenhof

Boutiquehotel Lindenhof
vanaf 569,00 EURO meer info

Alpenappartementen

Alpenappartementen
vanaf 399,00 EURO meer info

Stubner Kogel

Stubner Kogel
vanaf 258,00 EURO meer info