Kur- und Sporthotel Alpenblick

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Bad Gastein

Het door een familie geleide 3-sterren Kur- en Sporthotel Alpenblick ligt op ca. 350 m afstand van de Graukogellift. De skibus stopt direct voor de deur van de accommodatie en bij goede sneeuwcondities is een afdaling tot aan het hotel mogelijk. De langlaufloipe ligt 2,5 km verderop en het centrum bereikt u na ongeveer 800 m.

Tot de inrichting van het gezellige hotel horen een receptie met kluis, Wi-Fi (in de openbare ruimtes), verblijfsruimte met tafeltennis, tafelvoetbal etc, kinderspeelkamer, lift, panoramarestaurant, bar, bibliotheek, tv-kamer, skiruimte en zonneterras. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid voorhanden.

Het wellnessgedeelte, dat dagelijks van 7.00 tot 20.00 uur geopend is, biedt een verwarmd buitenbad en een kneippbad (afhankelijk van de weersomstandigheden). Het saunagedeelte met Finse sauna, infraroodcabine en stoombad kan tussen 15.00 en 19.00 gratis gebruikt worden. Tegen betaling zijn verschillende massages en verzorgende behandelingen (op aanvraag) bij te boeken en kunt u gebruikmaken van thermale baden.

Ter plaatse ontvangt u bovendien 5% korting in restaurant Winkler in Bad Hofgastein alsmede eenmalig 10,- korting per persoon (geen contante uitbetaling mogelijk) voor massages en therapeutische behandelingen in het Kur- & Sporthotel Winkler in Bad Hofgastein (onder voorbehoud, afhankelijk van de openingstijden, reservering vooraf vereist, alleen op vertoon van een voucher, deze ontvangt u bij de reisdocumenten).
  • Prijs vanaf: 679,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Kur- und Sporthotel Alpenblick, Hotel voor  personen in Bad Gastein
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Bad Gastein

Bekijk het de pagina: Hotel Bad Gastein. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Mondi Holiday Bellevue

Mondi Holiday Bellevue
vanaf 608,00 EURO meer info

Hotel Haas

Hotel Haas
vanaf 679,00 EURO meer info

Hotel Helenenburg

Hotel Helenenburg
vanaf 609,00 EURO meer info

Kur- und Sporthotel Alpenblick

Kur- und Sporthotel Alpenblick
vanaf 679,00 EURO meer info

Sporthotel Alpenblick

Sporthotel Alpenblick
vanaf 609,00 EURO meer info