× Appartement bad hofgastein Hotel bad hofgastein Pension bad hofgastein Skischool bad hofgastein Skiverhuur bad hofgastein Vakantiehuis bad hofgastein

Skischool Bad Hofgastein alles over skiles in Bad Hofgastein op een pagina. Bekijk de prijzen, lestijden, informatie over skiles voor kinderen, prive skiles en snowboardles en speciale online aanbiedingen

Skischool Bad Hofgastein - alles over skiles in Bad Hofgastein

Skischool Bad Hofgastein

Ben je op zoek naar een skischool in Bad Hofgastein? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Bad Hofgastein een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Bad Hofgastein vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Bad Hofgastein. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Bad Hofgastein zelf boekt.

Skischool Bad Hofgastein - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Bad Hofgastein. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Lestijden van de skischool in Bad Hofgastein

Voor skilessen voor kinderen en volwassenen ben je op de juiste plek bij skischool Bad Hofgastein. De tijden van de skilessen zijn doorgaans van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Als je kinderen in Bad Hofgastein op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skijuf of -meeste meelunchen.

De lestijden van orive skilessen bepaal je natuurlijk gewoon in overleg met de skischool.

De hier genoemde tijden van de skilessen van skischool Bad Hofgastein zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De slaomwedstrijd is natuurlijk het hoogtepunt.

De slalomwedstrijd aan het einde van de skiweek is voor de meeste kids het hoogtepunt van de skivakantie. Niet alleen kunnen ze aan hun ouders laten zien hoe goed ze hebben leren skien. Ze kunnen ook nog een medaille of zelfs een bokaal winnen. SuperSpannend!

Skiles Bad Hofgastein - de prijzen

Hieronder staat een indicatie van de prijzen voor skilessen in Bad Hofgastein.Het is natuurlijk heel goed mogelijk om ook de ski huur te boeken tijdens het reserveren van de skilessen.

Praktiche tips van skischool Bad Hofgastein

Hieronder drie praktische tips.

Zorg voor een goede wintersportverzekering

De eerste tip heeft op het eerste gezicht niet zo veel te maken met het bezoeken van een skischool. Het is echter wel heel erg belangrijk dat je voor de vakantie begint een goede reisverzekering voor de wintersport afsluit. Gewoon voor het geval je een ongeluk krijgt op de piste (skien en snowboarden zijn sporten met een verhood risico, net als bijvoorbeeld voetbal) of voor als maar ook als je ski's of snowboard wordt gestolen tijdens de apres ski, of als je skizonnebril of mooie skibril verliest.

Na de les nog samen een afdaling maken? Doe het niet

Tip voor ouders met kinderen op skiles. Zelf nog met je kinderen skien of boarden na de skiles is uiterst onverstandig. Je kinderen zijn na een hele dag skien of boarden in Bad Hofgastein moe. Niet voor niks gebeuren de meeste ongelukken aan het einde van de dag. Wees daarom de verstandigste en ga lekker warme chocomel drinken of lekker sleen in Bad Hofgastein.

Geduld is een schone zaak

Bij groepslessen wordt het tempo altijd aangepast aan de 'langzaamste'skier of boarden. Voor de anderen betekent dit dat ze soms even moeten wachten. Wees geduldig, je skileraar probeert het idereen naar zijn/haar zin te maken. De skischool zal er alles aan doen om een zo homogeen mogelijke groep samen te stellen. Maar geduld is een schone zaak.