× Appartement bad gastein Hotel bad gastein Skiverhuur bad gastein Vakantiehuis bad gastein

De actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Bad Gastein. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Bad Gastein.

sneeuwhoogte Bad Gastein

Sneeuwhoogte Bad Gastein

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Bad Gastein weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Bad Gastein. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein en de historische sneeuwhoogte in Bad Gastein actuele en historische sneeuwhoogte Bad Gastein
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Bad Gastein in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Bad Gastein van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Bad Gastein

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Bad Gastein

Verwachte sneeuwval in Bad Gastein

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer