× Appartement bad hofgastein Hotel bad hofgastein Pension bad hofgastein Skischool bad hofgastein Skiverhuur bad hofgastein Vakantiehuis bad hofgastein

De actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Bad Hofgastein. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Bad Hofgastein.

sneeuwhoogte Bad Hofgastein

Sneeuwhoogte Bad Hofgastein

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Bad Hofgastein weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Bad Hofgastein. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein en de historische sneeuwhoogte in Bad Hofgastein actuele en historische sneeuwhoogte Bad Hofgastein
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Bad Hofgastein in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Bad Hofgastein van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Bad Hofgastein

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Bad Hofgastein

Verwachte sneeuwval in Bad Hofgastein

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.