Vitalhotel Tauernhof

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Grossarl

Het comfortabele 4-sterren Vitalhotel Tauernhof is centraal gelegen aan de rand van Grossarl, direct naast de skilift (ca. 50 m). Bij goede sneeuwcondities is een afdaling tot aan de accommodatie mogelijk. Een langlaufloipe bereikt u na rond 700 m.

De gezellige accommodatie beschikt over een receptie met ontvangstruimte, lift, internetcorner en Wi-Fi, een Stube, eetzaal, restaurant, bar met open haard, een speelkamer voor kinderen en een wintertuin.

Bovendien beschikt de accommodatie over een gratis toegankelijk wellnessgedeelte met ruim 1.500 mē. Hier vindt u twee zwembaden (dagelijks 07 - 22 uur, wijziging van de openingstijden onder voorbehoud) met stroomversnelling, een buitenbad, kruiden- en zoutwaterstoombad en een saunagedeelte (dagelijks 14 - 22 uur, wijziging van de openingstijden onder voorbehoud)) met Finse sauna, buitensauna, biosauna, whirlpool, sanarium, infraroodcabine, rustruimte met grot en waterbedden en tepidarium.

U kunt tegen betaling gebruikmaken van het solarium en massages en schoonheidsbehandelingen erbij boeken. Voor kinderen is er een keer per week een kinder-saunamiddag. In het wellnessgedeelte is er een bar met sappen.

Voor uw vermaak kunt u gratis gebruikmaken van tafeltennis, tafelvoetbal, spelcomputer en een rodelverhuur. Tegen betaling kunt u een paardensleetocht door het dorp boeken. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn aanwezig (volgens beschikbaarheid).
  • Prijs vanaf: 889,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Vitalhotel Tauernhof, Hotel voor  personen in Grossarl
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Grossarl

Bekijk het de pagina: Hotel Grossarl. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Vitalhotel Tauernhof

Vitalhotel Tauernhof
vanaf 889,00 EURO meer info