× Appartement grossarl Hotel grossarl Pensions grossarl Skiverhuur grossarl Vakantiehuis grossarl

Alles over Grossarl. Het gezelligste dorp van het Gasteinertal.bereid je goed voor met deze website over Grossarl. Appartementen, hotels, weersverwachting en webcams uit Grossarl.

aantal blauwe afdalingen in skigebied Grossarl 25 km aantal cabineliften in skigebiet Grossarl 5
aantal rode afdalingen in skigebied Grossarl 43 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Grossarl 8
aantal zwarte afdalingen in skigebied Grossarl 2 km Grossarl 4
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Grossarl, het gezelligste dorp van het Gasteinertal.

Grossarl

Grossarl in het Gasteinertal de meest gezinsvriendelijke bestemming. Grossarl maakt onderdeel van het Gasteinertal, maar is minder massaal dan dorpen als Bad Gastein, en Bad Hofgastein. Grossarl staat bekend als een groene bestemming, dit betekent niet dat er geen sneeuw ligt, maar wel dat er rekening met het milieu wordt gehouden. Zo is er de afgelopen jaren niet massaal gebouwd en zijn er veel natuurlijke materialen gebruikt. Dit alles maakt Grossarl, dat op 920 meter, een dorp met veel sfeer.

Wintersport in Grossarl

Grossarl heeft de beschikking over een leuk skigebied. Het skigebied van Grossarl is direct verbonden met het skigebied van Dorfgastein. De skipas is echter ook geldig in de rest van het Gasteinertal. Het skigebied maakt bovendien deel uit van SkiAmade, dat betekent dat je ook kunt gaan skien in bijvoorbeeld Muhlbach, Maria Alm, Bad Gastein, Flachau, Alpendorf, Wagrain of Zauchensee.

Impressie van Grossarl
Een beeld van Grossarl

Bereikbaarheid Grossarl

Grossarl is goed bereikbaar per auto. Via Munchen en Salzburg rij je over de Tauernautobahn (A10) richting Villach, bij de aftrit staat duidelijk aangegeven waar je heen moet. Grossarl ligt ongeveer 25 kilometer van de snelweg.

copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer