× Appartement grossarl Hotel grossarl Pensions grossarl Skiverhuur grossarl Vakantiehuis grossarl

Op zoek naar een mooi vakantiehuis in Grossarl? Bekijk dan zeker ons handige overzicht van alle vakantiehuizen en chalets.

Booking.com

Vakantiehuis Grossarl - alle chalets en vakantiehuizen in Grossarl op een rij

Vakantiehuis Grossarl

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Vakantiehuis Grossarl boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die appartementen in Grossarl aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die appartementen in Grossarl aanbieden.


Chalet Grossarl - Chalet Kleinbretteneben

Chalet Kleinbretteneben

Chalet Kleinbretteneben is een vrij luxe chalet met groot balkon en sauna. Het chalet is rustig en zonnig gelegen tegen de berghelling, in de wijk Unterberg. Kenmerkend is de traditionele en rustieke bouw, met veel aandacht voor details. Het chalet is kindvriendelijk ingericht, beschikt over een grote tuin en is het hele jaar door met de auto bereikbaar. Grossarl ligt op ca. 1 km afstand. Hier bevinden zich diverse winkels, restaurants, de bakker, bank en het postkantoor. He ... lees verder

Meer informatie personen vanaf 1985 EUR.
Chalet Grossarl - Vakantiedorp Holzleb'n

Vakantiedorp Holzleb'n

Het in een traditionele stijl gebouwde, moderne vakantiedorp Holzleb'n ligt idyllisch op ca. 2,8 km van het centrum van Grossarl. De kinderoefenlift, die u met de ongeveer 400 m verderop gelegen gondelbaan bereikt, ligt direct bij het vakantiedorp. Ook de skibushalte ligt in de directe omgeving. ... lees verder

Meer informatie personen vanaf 559,00 EUR.

copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer