vakantiehuis Grossarl zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Vakantiehuis Grossarl

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Vakantiehuis Grossarl boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die appartementen in Grossarl aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die appartementen in Grossarl aanbieden.


Chalet Grossarl - Chalet Kleinbretteneben
personen vanaf 1985 EUR.

Chalet Kleinbretteneben

Chalet Kleinbretteneben is een vrij luxe chalet met groot balkon en sauna. Het chalet is rustig en zonnig gelegen tegen de berghelling, in de wijk Unterberg. Kenmerkend is de traditionele en rustieke bouw, met veel aandacht voor details. Het chalet is kindvriendelijk ingericht, beschikt over een grote tuin en is het hele jaar door met de auto bereikbaar. Grossarl ligt op ca. 1 km afstand. Hier bevinden zich diverse winkels, restaurants, de bakker, bank en het postkantoor. He
Chalet Grossarl - Vakantiedorp Holzleb'n
personen vanaf 559,00 EUR.

Vakantiedorp Holzleb'n

Het in een traditionele stijl gebouwde, moderne vakantiedorp Holzleb'n ligt idyllisch op ca. 2,8 km van het centrum van Grossarl. De kinderoefenlift, die u met de ongeveer 400 m verderop gelegen gondelbaan bereikt, ligt direct bij het vakantiedorp. Ook de skibushalte ligt in de directe omgeving.


FAQ vakantiehuis Grossarl

Hieronder staan de meest gestelde vragen over vakantiehuizen in Grossarl.

Kan je ook een vakantiehuis in Grossarl inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een vakantiehuis in Grossarl inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van vakantiehuizen in Grossarl inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle vakantiehuizen in Grossarl inclusief skipas.