appartement Grossarl zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com
Tijdens je vakantie in wil je natuurlijk het liefste in een appartement in Grossarl wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal appartementen in Grossarl.
Er zijn een aantal reisorganisaties die appartementen in Grossarl verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je appartement huren.
Appartement Grossarl -  Toferer
4-6 personen vanaf 670 EUR.

Toferer

Zeer compleet appartement inclusief skipas.
Appartement Toferer ligt aan de rand van het gemoedelijke centrum van Grossarl. Bijna voor de deur van het appartement stopt de gratis skibus, die je binnen enkele minuten naar piste brengt.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een woonhuis. Het is sfeervol ingericht en beschikt over vele extra voorzieningen zoals een wasmachine en droger. Er zijn twee slaapkamers, beide met tweepersoonbed en er is een twee persoonsslaapbank in de woonkamer. In het appartement is een badkamer aanwezig.

Appartment Toferer biedt dagelijks verse broodjesservice. Er is een skikelder in het huis aanwezig. Huisdieren zijn hier welkom. Skipassen zijn bij de reissom inbegrepen.
Appartement Grossarl - Appartement Grossarl
8 personen vanaf 650,00 EUR.

Appartement Grossarl

Rugstig gelegen appartement voor 8 personen
Appartement Grossarl is landelijk gelegen in een traditioneele boerderij. De vakantiewoning bevindt zich tussen Alpendorf (skigebied Snow Space Salzburg) en Grossarl (skigied Grossarl - Dorfgastein) in. De Ski amade skipas van deze regio, is in beide skigebieden geldig. Zo geniet je van oneindig veel pistekilomters.

Het ruimte appartement Grossarl beschikt over 3 slaapkamers met in totaal 8 bedden. Er is een gezellige woonkamer met open keukenen er zijn drie badkamers aanwezig. De woning bevindt zich op de begane grond van de boerderij.

Huisdieren zijn hier welkom.

Appartement inclusief skipas in Grossarl

Een wintersport in Grossarl inclusief skipas kan heel voordelig zijn. Hieronder staan alle opties voor het boeken van een Appartement in Grossarl inclusief skipas.

Toferer Zeer compleet appartement inclusief skipas. Vanaf 670 euro meer info


FAQ appartement Grossarl

Hieronder staan de meest gestelde vragen over appartementen in Grossarl.

Kan je ook een appartement in Grossarl inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een appartement in Grossarl inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van appartementen in Grossarl inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle appartementen in Grossarl inclusief skipas.