pension Bad Gastein zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Pension Bad Gastein

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Bad Gastein wil je natuurlijk het liefste in een pension in Bad Gastein wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Bad Gastein.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Bad Gastein verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Bad Gastein - Pension St. Leonard
personen vanaf 533,00 EUR.

Pension St. Leonard

Autenthiek pension inclusief skipas
Pension Sankt Leonard is een authentiek pension gelegen in het gezellige centrum van Bad Gastein. Vanaf de voordeur wandel je binnen een paar minuten naar de skilift of naar het gezellige centrum van het wintersportdorp.

De kamers van Sankt Leonard zijn allemaal liefdevol ingericht en voorzien van een bed, zitje en eigen badkamer. Iedere ochtend staat er een heerlijk vers onbijtbuffet voor je klaar.

Je boekt deze accommodatie inclusief skipas.

FAQ pension Bad Gastein

Hieronder staan de meest gestelde vragen over pensions in Bad Gastein.

Kan je ook een pension in Bad Gastein inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een pension in Bad Gastein inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van pensions in Bad Gastein inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle pensions in Bad Gastein inclusief skipas.