× Appartement dorfgastein Hotel dorfgastein Pension dorfgastein Skiverhuur dorfgastein

Hotel smartHotel in Dorfgastein. Appartement voor personen in Dorfgastein.

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Dorfgastein
Hotel Dorfgastein

Hotel Dorfgastein: smartHotel.

Het uitnodigende smartHotel ligt direct in het centrum van Dorfgastein, ongeveer slechts 500 m bij de Dorfgasteiner bergbanen vandaan. Een oefenlift vindt u al na ongeveer 300 m. De skibus (eventueel tegen betaling) stopt ca. 10 m bij de accommodatie vandaan. De toegang tot de langlaufloipe bereikt u na ongeveer 500 m.

Het in december 2015 heropende, moderne hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een ca. 100 m verderop gelegen bijgebouw en beschikt over receptie, ontvangsthal, verblijfsruimte, lift, Wi-Fi, restaurant, hotelbar alsmede een ski- en snowboardruimte. Het ontspanningsgedeelte met sauna, Finse sauna, infraroodcabine, stoombad en rustruimte kunt u gratis gebruiken. Beautybehandelingen kunnen tegen betaling worden geboekt (op aanvraag).

Bij de reisprijs inbegrepen is de Gastein Card, waarmee u bijvoorbeeld kortingen krijgt op de toegang tot de rotsthermen Bad Gastein en de alpentherme Gastein, het openbaar vervoer in Dorfgastein, Bad Gastein en Bad Hofgastein. Ook krijgt u kortingen op de begeleide sneeuwschoenwandeling in Dorfgastein en op het schaatsen in het ijsstadion Bad Hofgastein alsmede kortingen bij andere partners (wijzigingen en beperkingen van de services en gebruikstijden van de Gastein Card onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Ter plaatse ontvangt u daarnaast 5% korting in restaurant Winkler in Bad Hofgastein alsmede eenmalig 10,- korting per persoon (geen contante uitbetaling mogelijk) voor massages en therapeutische behandelingen in het Kur- & Sporthotel Winkler in Bad Hofgastein (onder voorbehoud, afhankelijk van de openingstijden, reservering vooraf vereist, alleen op vertoon van een voucher, deze ontvangt u samen met de reisdocumenten).

Tegen betaling kan van kinderoppas gebruik worden gemaakt (zie informatie ter plaatse). Gratis parkeerplaatsen zijn aanwezig (volgens beschikbaarheid).
  • 569,00 EURO
  • 0-sterren Appartement
  • personen
smartHotel, Hotel voor  personen in Dorfgastein

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Skischool Dorfgastein

Er zijn meerderen skischolen in Dorfgastein. Wil je weten wat de kosten van skilessen in Dorfgastein zijn? Of welke skischool het beste bij jou past? Kijk dan op:

Dorfgastein in SKi Amade

Dorfgastein is een van de skidorpen in de reusachtige skiregio Ski Amade. In totaal zijn er 6 grote skigebieden en meer dan 15 dorpen waar wintersporters met de ski amade liftkaart terecht komen.

Hartstikke leuk om vanuit Dorfgastein een keer een dagtocht te gaan maken in een van deze gebieden:
skidorpblauwroodzwartaantal liften
Bad Hofgastein53 kilometer3 kilometer30 kilometer18
Schladming kilometer kilometer kilometer
Zauchensee121 kilometer13 kilometer94 kilometer85

Meer Hotel Dorfgastein

Bekijk het de pagina: Hotel Dorfgastein. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Landhotel Hauserbauer

Landhotel Hauserbauer

vanaf 814,00 EURO

meer info

smartHotel

smartHotel

vanaf 569,00 EURO

meer info

Landhotel Romerhof

Landhotel Romerhof

vanaf 799,00 EURO

meer info