smartHotel

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Dorfgastein

Het uitnodigende smartHotel ligt direct in het centrum van Dorfgastein, ongeveer slechts 500 m bij de Dorfgasteiner bergbanen vandaan. Een oefenlift vindt u al na ongeveer 300 m. De skibus (eventueel tegen betaling) stopt ca. 10 m bij de accommodatie vandaan. De toegang tot de langlaufloipe bereikt u na ongeveer 500 m.

Het in december 2015 heropende, moderne hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een ca. 100 m verderop gelegen bijgebouw en beschikt over receptie, ontvangsthal, verblijfsruimte, lift, Wi-Fi, restaurant, hotelbar alsmede een ski- en snowboardruimte. Het ontspanningsgedeelte met sauna, Finse sauna, infraroodcabine, stoombad en rustruimte kunt u gratis gebruiken. Beautybehandelingen kunnen tegen betaling worden geboekt (op aanvraag).

Bij de reisprijs inbegrepen is de Gastein Card, waarmee u bijvoorbeeld kortingen krijgt op de toegang tot de rotsthermen Bad Gastein en de alpentherme Gastein, het openbaar vervoer in Dorfgastein, Bad Gastein en Bad Hofgastein. Ook krijgt u kortingen op de begeleide sneeuwschoenwandeling in Dorfgastein en op het schaatsen in het ijsstadion Bad Hofgastein alsmede kortingen bij andere partners (wijzigingen en beperkingen van de services en gebruikstijden van de Gastein Card onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Ter plaatse ontvangt u daarnaast 5% korting in restaurant Winkler in Bad Hofgastein alsmede eenmalig 10,- korting per persoon (geen contante uitbetaling mogelijk) voor massages en therapeutische behandelingen in het Kur- & Sporthotel Winkler in Bad Hofgastein (onder voorbehoud, afhankelijk van de openingstijden, reservering vooraf vereist, alleen op vertoon van een voucher, deze ontvangt u samen met de reisdocumenten).

Tegen betaling kan van kinderoppas gebruik worden gemaakt (zie informatie ter plaatse). Gratis parkeerplaatsen zijn aanwezig (volgens beschikbaarheid).
  • Prijs vanaf: 569,00 EURO
  • Sterren: 0-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
smartHotel, Hotel voor  personen in Dorfgastein
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Dorfgastein

Bekijk het de pagina: Hotel Dorfgastein. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Landhotel Hauserbauer

Landhotel Hauserbauer
vanaf 814,00 EURO meer info

smartHotel

smartHotel
vanaf 569,00 EURO meer info

Landhotel Romerhof

Landhotel Romerhof
vanaf 799,00 EURO meer info