hotel Dorfgastein zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com
Hotel Dorfgastein - Landhotel Hauserbauer
personen vanaf 814,00 EUR.

Landhotel Hauserbauer

4-sterren.
Het comfortabele 4-sterren Landhotel Hauserbauer is rustig gelegen op ongeveer 1.080 m hoogte en op ca. 2,5 km van het centrum van Dorfgastein. De skibus die voor het hotel stopt, brengt u eenvoudig naar het ongeveer 2,2 km verderop gelegen skigebied. Ongeveer 2,5 km verderop ligt een rodelbaan en de toegang tot de langlaufloipe bereikt u na ca. 2,2 km.
Hotel Dorfgastein - smartHotel
personen vanaf 569,00 EUR.

smartHotel

0-sterren.
Het uitnodigende smartHotel ligt direct in het centrum van Dorfgastein, ongeveer slechts 500 m bij de Dorfgasteiner bergbanen vandaan. Een oefenlift vindt u al na ongeveer 300 m. De skibus (eventueel tegen betaling) stopt ca. 10 m bij de accommodatie vandaan. De toegang tot de langlaufloipe bereikt u na ongeveer 500 m.

Het in december 2015 heropende, moderne hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een ca. 100 m verderop gelegen bijgebouw en beschikt over receptie, o
Hotel Dorfgastein - Landhotel Romerhof
personen vanaf 799,00 EUR.

Landhotel Romerhof

4-sterren.
Het charmante en liefdevol beheerde 4-sterren Landhotel Romerhof ligt in Dorfgastein, op slechts ongeveer 50 meter van het centrum. Het skigebied ligt op slechts 600 m afstand en de dichtstbijzijnde skibushalte bevindt zich direct voor het hotel. De ingang van de volgende langlaufloipe ligt op ongeveer 300 m afstand. Naast het hotel is er een gezellige pub in een oud gebouw.


FAQ hotel Dorfgastein

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Dorfgastein.

Kan je ook een hotel in Dorfgastein inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Dorfgastein inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Dorfgastein inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Dorfgastein inclusief skipas.

Tips voor het zoeken van een goedkoop hotel in Dorfgastein

Als je je budget liever in Dorfgastein, of op de piste uitgeeft, dan hebben wij nog een paar tips bij het zoeken van een goedkoop hotel Dorfgastein.
  • Zoek een hotel aan de rand van de stad
  • Een pension, oftewel een kamer met ontbijt is vaak goedkoper dan een hotel in Dorfgastein
  • Een kamer in een hotel in een dorp in de buurt van Dorfgastein kan je ook veel geld schelen