Skiverhuur Dorfgastein: overzicht en mogelijkheden

Ski's huren in Dorfgastein met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Dorfgastein - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Dorfgastein waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting



Skiverhuur Dorfgastein - tips

Er zijn meerdere aanbieders van skiverhuur Dorfgastein. In Dorfgastein zijn ze vlakbij de piste en midden in het dorp te vinden.

Skiverhuur Dorfgastein

Idealiter zoek je een skiverhuur Dorfgastein vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Dorfgastein aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Skiverhuur Dorfgastein? - kosten

Een setje ski's, skistokken en skischoenen kost ongeveer 150 Euro voor volwassenen je mag het materiaal daarvoor 6 skidagen gebruiken. Een week skihuur Dorfgastein voor kinderen kost zo'n 90 euro.

Een snowboard huren kost voor kinderen zo'n 80 euro en voor volwassen ongeveer 100 euro.

Lekker winkelen in de skiverhuur Dorfgastein.

De winkel waar je ski's kunt huren in Dorfgastein is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Dorfgastein - tips

De medewerkers van de skiverhuur Dorfgastein kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Dorfgastein.

Ski's huren Dorfgastein in Nederland al reserveren.

Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting, Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is. Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren. Bekijk gewoon hun websites.

social media

Facebook
Twitter
Instagram