Dorfgastein

Dorfgastein is het meest authentieke dorp in het Gasteinertal. In Dorfgastein ruikt het nog naar alpenkoeien en Dorfgastein heeft een hele gemoedelijke sfeer. Midden in Dorfgastein staat een oude kerk. Dorfgastein is erg overzichtelijk en gemoedelijk. Er zijn voldoende winkels om boodschappen te doen en er is zelfs een Thermaal bad (Solarbad Dorfgastein).

Dorfgastein is een goedkoper alternatief voor Badgastein en Bad Hofgastein.

Impressie van wintersport in Dorfgastein bij nacht

Skigebied Dorfgastein

Het skigebied van Dorfgastein is direct verbonden met het skigebied van Grossarl. Dit zorgt voor een leuk, afwisselend skigebied. In het skigebied van Dorfgastein zijn ook een aantal leuke off piste skiroutes uitgezet.

Impressie van wintersport in Dorfgastein

Bereikbaarheid Dorfgastein

Dorfgastein ligt precies 1.000 kilometer van Utrecht. Dorfgastein ligt 35 kilometer van de snelweg A10 (tauernautobahn), dit is in 20 minuten te rijden.


Appartement of Hotel in Dorfgastein zoekenDe tool hieronder helpt u om snel een mooi of goedkoop appartement in Dorfgastein te vinden. Natuurlijk werkt het ook als u een hotel of pension in Dorfgastein zoekt. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt direct een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Dorfgastein zoeken

Oostenrijk informatie

Wil je liever eens wat anders dan een vakantie in Dorfgastein? Klik dan op onze speciale tips over Oostenrijk. Nu extra uitgebreid informatie over Oostenrijk.

Scheffau hotels Appartement Hinterglemm vakantiehuizen Zell am Ziller

Appartement in Montafon

Een appartement in Montafon is zo gevonden. Via onze handige overzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je zomerakantie of wintersport.

VVV Dorfgastein

Rotkreuzgasse 1
Dorfgastein, Oostenrijk
Tel: +43 6417 1412